About

december 13, 2015

dogpile.nl vertegenwoordigt inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring op gebied van webontwikkeling, server- en netwerkbeheer, implementatie van zowel soft- als hardware en de volledige verzorging van migraties.

Wij zijn gespecialiseerd in implementatie en onderhoud van voornamelijk software die “open source” kan worden worden genoemd. Bijvoorbeeld Apache, Tomcat, PHP, JSP, MariaDB en Asterisk. Contentmanagement softaware zoals Drupal, Joomla of WordPress beschouwen wij als gesneden koek. Op het gebied van systeembeheer en netwerkbeheer richt onze specialisatie zich voornamelijk op de meest gangbare Linux systemen, zoals RHEL, Debian, Ubuntu en Mint. Maar ook op beheer van unix-systemen, zoals Solaris, FreeBSD en OpenBSD. Tevens hebben wij ervaring met diverse producten van Cisco (IOS), zoals routers, switches, VoIP-installaties en VyOS.

dogpile.nl is van de oude stempel maar absoluut progressief en pragmatisch van aanpak. Wij hechten sterk aan degelijke dienstverlening met een sterke focus op voortdurende reductie van het budget. Kernwaarden als veiligheid, integriteit, discretie, communicatie en documentatie staan bij ons hoog in het vaandel.